Vier je kinderfeestje in Zwembad Den Inkel!

Vier een kinderfeestje in het zwembad, leuk voor de kinderen en gemakkelijk voor u. Naast lekker zwemmen en spelen, in en rond het water, wordt het feestje afgesloten met een hapje en een drankje.

In het buitenbad hebben we duikplanken, een glijbaan, een springkussen en nog veel meer. Bij een feestje in het binnenbad kan het een speciaal feestje worden door er een bepaald thema aan te koppelen, bijvoorbeeld een snorkelfeestje.

Om een kinderfeestje te geven moet u wel even van tevoren reserveren. De kosten van de diverse feestjes vindt u bij tarieven.

Kinderfeestje binnenbad

In het winterseizoen kun je je kinderfeestje houden in het binnenbad op vrijdagavond.

Je kunt er ook een speciaal thema feestje van maken, dit kost iets meer. Voor, tijdens of na het feestje krijg je ook eten en drinken.
Je kan kiezen uit poffertjes of broodjes knakworst, verder krijg je nog een waterijsje, limonade en snoep of chips. Na afloop is er voor alle kinderen een presentje.
Op vrijdagavond kun je vanaf 18:30 al komen.

We verzorgen de volgende soorten kinderfeestjes:

  • zwemfeestje: vrij zwemmen op vrijdagavond
  • disco zwemfeestje: vrij zwemmen met gekleurd licht en muziek
  • snorkelfeestje: 45 minuten leren snorkelen en vrij zwemmen (minimaal 8 kinderen met A-diploma)

          snorkelfeestje (4)

Kinderfeestje buitenbad

In de zomer kun je je kinderfeestje buiten houden. Naast lekker vrij zwemmen kun je van de lage of hoge duikplank, van onze 50 meter lange glijbaan, op ons mega springkussen, voetballen, basketballen en nog veel meer.

Voor, tijdens of na het feestje krijg je ook eten en drinken. Je krijgt friet met een frikandel of kroket, een waterijsje en limonade. Na afloop is er voor alle kinderen een presentje.

Kijk bij de openingstijden wanneer we open zijn of neem even contact met ons op voor de actuele openingstijden.

HPIM4045    overzichtsfoto buitenbad

HPIM4049  HPIM4042