Vacature: Horeca Medewerker

Informatie vacature horeca medewerker

Voor onze horeca buiten zoeken we enthousiaste medewerkers die de bestellingen van de klant kunnen aannemen en verwerken. Dat betekent dat je overweg kan met een kassa en op een hygiënische manier het bestelde eten en/of drinken kunt bereiden, of bereidt bent dit te leren. Natuurlijk hoort bij dit alles ook een dosis schoonmaakwerk, maar daar draai jij je hand toch niet voor om?

We gaan er vanuit dat jij solliciteert omdat je van aanpakken weet en geen problemen hebt met mogelijk lange werkdagen. Ook vindt je het niet erg om in de weekenden te werken, want dat hoort bij een recreatief bedrijf.

Naar gelang van je opgegeven beschikbaarheid wordt je ingeroosterd, dit weet je maximaal 1 week van te voren. Op de dagen dat je reserve staat, moet je er vanuit gaan dat je mogelijk opgeroepen wordt voor werk. We gaan er vanuit dat jij je aan dit rooster houdt.

Natuurlijk hoef je dit allemaal niet voor niets te doen! Wij bieden jou een salaris conform CAO zwembaden en natuurlijk mag je gedurende de periode die je bij ons werkt zelf GRATIS zwemmen tijdens de openingsuren als je niet moet werken.

Nieuwsgierig wat deze functie verder inhoud?  Neem contact op met onze manager, mw. Nelie Wilcox, je kunt haar bereiken via mail: cwilcox@zwembaddeninkel.nl of telefonisch door te bellen naar 0113-320144
Of solliciteer online: www.zwembaddeninkel.nl

Direct solliciteren

Solliciteren
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Upload uw CV als .docx, .doc of .pdf bestand.