Vacature: Leidinggevende Horeca

Informatie vacature meewerkend leidinggevende horeca / schoonmaker

Wij zoeken bij voorkeur een wat ouder persoon met leidinggevende capaciteiten.

Je stuurt de horeca medewerkers aan, en bent verantwoordelijk voor een juiste gang van zaken binnen het horeca gedeelte buiten. Je geeft te bestellen artikelen voor de groothandel door en verwerkt de bestelde artikelen na ontvangst. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig verversen van de frituur, maar ook voor het schoon houden van alles wat met de horeca te maken heeft. Daarnaast kun je natuurlijk ook zelf ook overweg met de frituur en is ook het kassa werk iets waar je je hand niet voor omdraait. Het spreekt vanzelf dat je alles op een hygiënisch verantwoorde manier zult doen.

Is het zo dat het buiten minder druk is, door bijvoorbeeld wat minder weer, zorg je voor het schoon maken van diverse ruimtes binnen ons complex.

Omdat je komt te werken in een recreatief bedrijf zal je vaak in de avonden en de weekenden werken. Daar staat tegenover dat je in de ochtend uren vaker vrij zult zijn. En natuurlijk proberen wij in je rooster ook rekening te houden met jou mogelijkheden en wensen.

Wij vragen van jou een flexibele instelling en een flinke mate van stressbestendigheid. Wanneer je in het bezit bent van een HACCP certificaat en een EHBO diploma is dat een pré.

Uiteraard hebben wij je ook wat te bieden. Een vast aantal werkuren gedurende het zomerseizoen en een daarbij passend salaris conform de CAO zwembaden. En gratis gebruik van onze faciliteiten tijdens je werkzame periode bij ons!

Benieuwd wat een toezichthouder allemaal doet en wat jij hierin zou kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze manager, mw. Nelie Wilcox, je kunt haar bereiken via mail: cwilcox@zwembaddeninkel.nl of telefonisch door te bellen naar 0113-320144

Op onze website www.zwembaddeninkel.nl kun je ook online solliciteren.

 

Direct solliciteren

Solliciteren
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Upload uw CV als .docx, .doc of .pdf bestand.