Vacature: Toezichthouder

Informatie vacature toezichthouder

Wist je eigenlijk al dat je op het punt staat om te solliciteren bij het mooiste buitenbad van Zeeland? Wij trekken met ons 50- en 25 meter bad veel badgasten uit de wijde omgeving, ook de mensen uit buurland België weten ons steeds meer te vinden.

Al deze mensen verwachten van ons een gastvrije ontvangst en de service waarvoor ze betaald hebben. Jij bent voor hun het eerste aanspreekpunt aan de rand van het bad, of wanneer je langs de ligweides loopt. Je kunt op hun vragen antwoordt geven en adequaat reageren als de situatie daar om vraagt. Of die situatie nu iets kleins is of iets groots, jij weet wat je samen met je collega’s kunt doen! En mocht je niet zo aardig te woord gestaan worden door onze klant, heb jij op een beleefde manier je weerwoord klaar.

Aan het eind van de dag als de bezoekers naar huis zijn, is het werk voor ons nog niet gedaan. Er blijft altijd voldoende achter wat opgeruimd moet worden en ook onze faciliteiten moeten weer schoon gemaakt worden voor de volgende dag. Maar daar weet jij wel weg mee toch?

Uiteraard heb jij als toezichthouder al je zwemdiploma’s (A, B, C) en ben je bereid om dat aan ons te laten zien tijdens een zwemtest. Je hebt er geen moeite mee om lange dagen te maken en ook in de weekenden aan het werk te zijn. Een diploma LifeGuard en / of een EHBO diploma is een pré!

Naar gelang je opgegeven beschikbaarheid wordt je ingeroosterd, dit weet je maximaal 1 week van te voren. Op de dagen dat je reserve staat, moet je er vanuit gaan dat je mogelijk opgeroepen wordt voor werk. We gaan er hierbij vanuit dat jij je aan dit rooster houdt.

Natuurlijk hoef je dit allemaal niet voor niets te doen! Wij bieden jou een salaris conform CAO zwembaden en uiteraard mag je gedurende de periode die je bij ons werkt zelf GRATIS zwemmen tijdens de openingsuren als je niet moet werken.

Benieuwd wat een toezichthouder allemaal doet en wat jij hierin zou kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze manager, mw. Nelie Wilcox, je kunt haar bereiken via mail: cwilcox@zwembaddeninkel.nl of telefonisch door te bellen naar 0113-320144

Op onze website www.zwembaddeninkel.nl kun je ook online solliciteren.

 

Direct solliciteren

Solliciteren
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Upload uw CV als .docx, .doc of .pdf bestand.