Leerlingvolgsysteem

leerlingvolgsysteem

Wij als zwembad bieden u de mogelijkheid om de vorderingen van uw kind op de voet te volgen. Dit kan met de Internet Zwemscore Module.

Iedere les klant krijgt de beschikking over een eigen persoonlijke pagina, waarop de vorderingen van uw eigen zoon of dochter te volgen zijn. Grappige smileys geven een totaalbeeld van alles wat het kind nog moet leren en/of wat ze al beheersen. Het stimuleert ook het zwemmen, want uw kind wil natuurlijk, van een sombere smiley, een lachende smiley maken. Iedere keer als uw kind vorderingen maakt wijzigen de smileys. Als alle smileys in een bepaald niveau lachen, dan mag uw kind naar de volgende groep, of diploma zwemmen.

Naar het leerlingvolgsysteem

Via deze website :

  • krijgt u persoonlijke, actuele informatie over de vorderingen tijdens de zwemlessen
  • mededelingen over de zwemlessen
  • en nog veel meer

Zwembad den Inkel Zwemscore

Zwembad “ Den Inkel” heeft een leerlingvolgsysteem. Via onze website is het mogelijk om ouders en kind op de hoogte te houden van de actuele vorderingen van het kind dat op zwemles zit. De vorderingen die bekeken kunnen worden, worden ook iedere week bij gewerkt.

Hier kunnen ook opmerkingen bij staan die betrekking hebben op de houding en/of bijzonderheden ten aanzien van het zwemmen van het kind. Het enige wat de deelnemer moet hebben is een internetverbinding en een e-mailadres. En niet geheel onbelangrijk, het is bij ons geheel GRATIS. Bij de meeste zwembaden betaalt u hiervoor extra.
Het is de bedoeling dat ieder kind dat deelneemt aan een zwemcursus een eigen inlognaam en wachtwoord krijgt.

Het leerlingvolgsysteem is er op gericht dat het, voor de ouder en het kind, wat betreft de vorderingen inzichtelijker wordt.
Alle onderdelen die voor de groep staan waar hij of zij inzit, moeten positief worden afgerond. De onderdelen die voor een groep gelden, staan in een logische volgorde op de score pagina.
Hierdoor kan het kind gerichter zwemles krijgen, en de zwemonderwijzer(es) gerichter les geven.

Wij hopen dan ook dat het een positieve uitwerking zal hebben op u en het kind.