Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Kinderfeestje in het zwembad

Contentpagina Kinderfeestjes - header nieuw.jpg

Dé plek voor een kinderfeestje? Het zwembad, natuurlijk! Bezorg je kind een onvergetelijke verjaardag met één van onze speciale verjaardagsactiviteiten.

Gedurende het winterseizoen bestaat de mogelijkheid om een spetterend kinderfeestje te houden in het binnenbad. Dit kan uitsluitend op vrijdagavond.

Thema feestje

Hier is op afspraak ook een speciaal "thema-feestje" van te maken. Dit kost iets meer, maar men krijgt daar ook iets extra's voor terug. Voor, tijdens of na het feestje krijgen alle kinderen iets lekkers te eten en drinken. Er kan gekozen worden uit poffertjes of broodjes knakworst. Verder krijgen alle deelnemers nog een ijskoud waterijsje, limonade en een zakje chips of snoep. Na afloop is er voor de jarige en zijn of haar gasten een presentje.

We verzorgen voor u de volgende soorten kinderfeestjes in het binnenbad;
* Zwemfeestje                vrij zwemmen op vrijdagavond
* Disco zwemfeestje       vrij zwemmen met gekleurd licht en muziek
* Snorkelfeestje              45 minuten leren snorkelen en vrij zwemmen (minimaal 8 kinderen met A-diploma) 

Zo'n kinderfeestje is op vrijdagavond al vanaf 18:30 uur te boeken.

Compleet verzorgd
Welk feestje je ook kiest, we zorgen altijd voor een fantastisch uitje. Denk aan een vrolijke ontvangst, lekker eten of drinken, meegebrachte cadeautjes uitpakken en zwemmen! Ook voor ouders is een zwemfeestje ideaal. Onze geheel verzorgde feestjes nemen je werk uit handen en kunnen bij slecht weer gewoon doorgaan.
Heb je vragen met betrekking tot het organiseren van een kinderfeestje bij ons? Neem gerust contact op.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.