Buiten

Buitenbad

Heerlijk vrijzwemmen in de openlucht

Al meer dan 50 jaar is Zwembad "Den Inkel" een begrip als het gaat over een buitenbad in Zeeland

In de wijde omgeving is er geen tweede buitenbad te vinden als het onze. In een mooie bosrijke omgeving, omringd door bomen, vindt u twee openluchtzwembaden. Een uniek 50 meter wedstrijdbad en een L-bad met grote glijbaan en twee duikplanken. Daarnaast is er een grote zonneweide en een gezellige horecaruimte. Bij de grote ligweide vindt u nog een kleuterbad met heerlijk warm water. Er is dus voldoende ruimte om heerlijk te kunnen luieren en spelen. U kunt bij ons terecht voor bijna alles. Van een spetterend verjaardagsfeestje tot een heerlijk dagje uit? Bij Zwembad "Den Inkel" bent u aan het juiste adres.

Trek gekregen van al dat geplons?

Dan kunt u iets lekkers kopen in het winkeltje bij de buitenbaden. Hier kunt u heerlijke frites, snacks, tosti's, ijs, chips, snoep en diverse koude en warme dranken verkrijgen.

Openingstijden

De openingstijden van het buitenbad variëren met het weer en het buitenbad is in de zomermaanden 7 dagen in de week geopend. Op de dagen dat het weer tegenwerkt, is het binnenbad in de zomervakantie geopend voor recreatief zwemmen. Hier hebben we namelijk nog een 20 meter lang sportbad en, voor onze kleine gasten, een instructiebad met een kleine glijbaan en leuk speelmateriaal.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Dagkaart 1 tot 3 jaar
3,30
Dagkaart vanaf 3 jaar
7,00
Avondkaart (van maandag t/m vrijdag vanaf 17:00 u tot sluitingstijd)
5,30
12-bezoekenkaart (exclusief toegangspas van EURO 7,50)
71,50
Zomerabonnement (exclusief toegangspas van EURO 7,50)
79,50
Kinderfeestje buitenbad
15,50
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.