Activiteiten in Zwembad Den Inkel

Het hele jaar door worden er activiteiten georganiseerd in zowel het binnen- als buitenbad van Zwembad ”Den Inkel”.
In de zomermaanden houden we altijd onze zwem4daagse in het buitenbad.

Gedurende de wintermaanden hebben we voor de jeugd diverse thema’s tijdens het vrij zwemmen, zoals de ‘Sinterklaasdisco’,  de ‘cupido party’ en de ‘oudejaars party’. Rooster vrij zwemmen 2020-2021
Wat een thema precies in houdt, zie je bij bv Sinterklaasdisco. Sinterklaasdisco is in het zwembad met leuke spelletjes, swingen in het water met de Zumba Piet of gewoon lekker spelen met vriendjes en vriendinnetjes.

Voor een party moet je wel in het bezit zijn van minimaal een A-diploma.

Voor de basisschooljeugd is er iedere twee weken disco zwemmen, tijdens het winterseizoen. Disco zwemmen is uiteraard met gekleurde lampen en veel muziek (waar jullie zelf een stem in hebben). De weken dat het geen disco zwemmen is in het winterseizoen, is het gewoon vrij zwemmen voor de basisschooljeugd.
Tijdens het vrijzwemmen of disco zwemmen kun je ook heel goed je verjaardags feestje houden. Meer informatie hierover vind je bij kinderfeestjes.

In de agenda staat meer informatie over te komende activiteiten.

Voor de thema-avonden moet je wel inschrijven via: deninkel.activiteiten@gmail.com. Aan de thema-avonden is een maximum van het aantal deelnemers, snel inschrijven is verstandig want: vol = vol!