Zwemles ABC diploma

zwemABC (10)Leren zwemmen is in ons waterrijke land heel belangrijk. Wij wonen in de buurt van water, maar we zoeken het water ook graag op in één van de vele zwembaden, de zee of recreatieplassen. Daarom vinden wij het belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd leren zwemmen.zwemABC (6)

De basis van het zwemonderwijs is het Zwem-ABC, een paspoort voor een leven lang zwem-en waterplezier.

Uw kind leert bij ons op een verantwoorde en leuke manier zwemmen onder leiding van één van onze ervaren instructeurs. Ieder kind zwemt op zijn of haar eigen niveau en doorloopt de verschillende niveaugroepen op eigen tempo. Wanneer hij of zij de doelstellingen, behorende bij het desbetreffende niveau, heeft behaald wordt het kind overgeplaatst naar de volgende groep. Inschrijven voor zwemles kan vanaf het moment dat uw kind 4 jaar is geworden, uw kind kan dag starten zodra het 5 jaar is.

We hanteren een periode betaling van 4 weken. De lestijd bedraagt 45 minuten per week.
Iederewatertrappen 4 weken is er diploma zwemmen, hét hoogtepunt van het hele traject. Dit zijn onze zwemlestijden.

zwemABC (7)Voor elk diploma is het zwemmen met de kleding verschillend. U kunt de verschillende eisen vinden bij kledingeisen.

De zwemlessen gaan in de schoolvakanties gewoon door. Voor deze lessen in de schoolvakantie kunt u uw kind opgeven. Het is dan mogelijk om meerdere lessen per week te volgen. Mocht u zelf op vakantie gaan, zijn er geen extra kosten, aangezien de lessen in de vakantie apart berekend worden. Vlak voor een vakantie staat bij de agenda een link voor de zwemlestijden.

Voor de kosten kijkt u bij tarieven zwemles.