Meer Bewegen Voor Ouderen

Nieuws

Meer Bewegen Voor Ouderen

guzjid8z

Blijf in beweging!

Meer Bewegen Voor Ouderen is een vorm van bewegen in het water, waarbij het zwemmen niet centraal staat. Naast aandacht voor conditie en coördinatie, worden er ook spierversterkende oefeningen aangeboden voor het gehele lichaam. Deze oefeningen worden ondersteund door het gebruik van diverse materialen.
De weerstand van het water zorgt ervoor dat bij regelmatig oefenen de spieren sterker en steviger worden. Samengevat kan een MBVO les gezien worden als een "gym" les in het water en is bedoeld voor 55 plussers. Het is een activiteit die op een plezierige en actieve manier wordt aangeboden door een bevoegde docent en wordt doorgaans afgesloten met een vrolijke noot. Tevens kan de les een fijn uurtje zijn om ervaringen uit te wisselen en contacten te leggen met andere ouderen.

Gratis proefles
Is uw interesse gewekt en wilt u eens kennismaken? Geef u dan op voor een gratis proefles. Dat kan bij de receptie.


U bent van harte welkom op:

Donderdag: 13:00 u - 14:00 u

Vrijdag: 8:45 u - 9:45 u

(Openingstijden kunnen in de schoolvakanties afwijken).

Losse les: € 7,00

12 bezoekenkaart: € 60,00

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.