Easy Swim Turbocursus A

Het is mogelijk om het A-diploma te halen met onze easy swim turbocursus A.
Deze turbo cursus bestaat uit 30 zwemles weken van 1,5 uur per les,  kijk voor de lesdagen bij de lestijden. Inschrijven voor zwemles kan vanaf het moment dat uw kind 4 jaar is geworden, uw kind kan dag starten zodra het 5 jaar is.

Tijdens de EasySwim-zwemles draagt uw kind een speciaal ontwikkeld drijfpakje: het EasySwim-drijfpakje. Hiermee leert uw kind direct in diep water zwemmen. Het pak geeft alle ondersteuning en ruimte tot bewegen zodat uw kind snel vertrouwd raakt met het water. Er wordt gelest in groepjes van maximaal 8 leerlingen.

easyswim rugcrawlVeilig leren zwemmen

Het EasySwim-drijfpakje bestaat uit vier drijfdelen. Hierdoor is het drijfvermogen van het pak geleidelijk af te bouwen om een soepele overgang van zwemmen met pak naar zwemmen zonder pak te creëren. Het EasySwim-drijfpakje biedt in het diepe volledige bewegingsvrijheid met de hoogst mogelijke veiligheid. Ook beschermt het EasySwim-pakje tegen UV-straling van de zon en kun je op vakantie veilig verder oefenen met je kind. Zo heeft uw kind dus ook buiten de zwemlessen profijt van het EasySwim-drijfpakje!

Een filmpje over de EasySwim.

De kosten van deze turbocursus zijn te vinden bij tarieven (All-in tarief) te betalen voor de eerste zwemles van de maand.

Mocht uw kind na afloop van de 7 maanden cursus nog niet afzwemmen, maar heeft wel voor 90% de lessen gevolgd, dan zijn de vervolgkosten voor het behalen van het A-diploma bij het maandelijkse lesgeld inbegrepen. Uw kind wordt dan in overleg, in een lesgroep van zijn of haar niveau geplaatst om het A-diploma te halen.

Na het behalen van het A-diploma kan uw kind gelijk doorstromen naar de reguliere B-zwemlessen.